Agris.cz - agrární portál

Kvalitu života probere online Fórum udržitelného rozvoje

30. 11. 2020 | Ministerstvo životního prostředí

Výroční konference Rady vlády pro udržitelný rozvoj se 4. prosince zaměří hlavně na prezentaci první Zprávy o kvalitě života a její udržitelnosti. Vzhledem k okolnostem proběhne Fórum udržitelného rozvoje 2020 online, zájemcům bude dostupné přes online vysílání.

Páteční dopoledne 4. prosince bude patřit otázkám vývoje a trendů z pohledu stavu naší společnosti, hospodářství a odolnosti ekosystémů. Pozornost budeme věnovat i otázce kvality vládnutí na různých úrovních počínaje regiony přes národní úroveň až po aktivity ČR na globální půdě.

V rámci fóra se v online prostředí setkají zástupci MŽP včetně ministra životního prostředí Richarda Brabce s experty z akademické sféry, praxe, NNO i dalších resortů. Jejich vystoupení a diskuzi budou diváci moci sledovat v živém online vysílání na profilech Udržitelného rozvoje a Ministerstva životního prostředí na sociální síti Facebook a na Youtube kanálu Udržitelný rozvoj TV. Diskuze bude otevřená i online publiku, a to prostřednictvím aplikace Slido.

Fórum 4. 12. v 9 hodin zahájí ministr Richard Brabec, po představení Zprávy o kvalitě života a její udržitelnosti započne diskuze rozčleněná do tematických bloků: Lidé a společnost, Hospodářský model, Odolné ekosystémy, Obce a regiony a Globální rozvoj a dobré vládnutí. Hosty fóra budou Eva Hejzarová (FSV UK), Vojtěch Kotecký (Glopolis), Jan Žůrek (Česká podnikatelská rada pro udržitelný rozvoj)Peter Bednár (Jakub Cigler Architekti), Petr Bouchal a Pavel Přibyl (České fórum pro rozvojovou spolupráci). Konec online konference je plánován na 12 hodin. Bližší informace k programu a hostům fóra naleznete v souborech přiložených níže.

Pozvánka

Program a hosté FUR 2020


Zdroj: Ministerstvo životního prostředí, 30. 11. 2020





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 02:16