12.2.-15.2.2020 BIOFACH

Vážení členové Svazu PRO-BIO, lovci a milovníci biopotravin, podporovatelé ekologického zemědělství,

ve dnech 12. až 15. února se v Norimberku opět otevřou brány mezinárodních veletrhů BIOFACH (přední světový veletrh biopotravin) a VIVANESS (mezinárodní veletrh přírodní a bio kosmetiky). Představí se přes 3500 vystavovatelů z celého světa a díky rozšíření o dvě haly nabídne tento ročník ještě více bio novinek. Seznam zástupců z ČR včetně umístění zde.

Velkému zájmu se těší také doprovodný odborný kongres Biofach, který se stal největší mezinárodní konferencí bio sektoru s více než 9000 účastníky. Čtyřdenní maraton přednášek, seminářů a kulatých stolů nabízí návštěvníkům nevšední vhled do aktuálních trendů, souvislostí a probíhajících aktivit v ekozemědělském sektoru po celém světě. Letošní téma kongresu „Bio funguje!“ cílí na pozitivní dopady ekologického zemědělství.

Nenechte si tuto výroční událost bio branže uniknout a využijte možnosti vypravit se na veletrh anebo kongres s naší odbornou pobočku PRO-BIO LIGOU, která vám nabízí vstup zdarma (2 ks). Stačí se registrovat zde.

Máte také možnost využít společné dopravy autobusem v rámci jednodenního zájezdu, který pořádá PRO-BIO LIGA ve spolupráci se společností PROveletrhy s.r.o. z Prahy ve čtvrtek dne 13. 2. 2020. Registrace na zájezd zde.

Těšíme se na Vás.

Andrea Hrabalová, PRO-BIO LIGA, email:  andrea@lovime.biowww.lovime.bio

Více informací o programu na veletrhu: https://www.biofach.de/en/events

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info