Agris.cz - agrární portál

Letošní VYSOČINA ZETOR SHOW nabídne nejen překonávání rekordů

12. 9. 2019 | Zetor

Srdečně zveme všechny příznivce zemědělské techniky na tradiční akci VYSOČINA ZETOR SHOW do Nového Města na Moravě. Ve čtvrtek 19. září se zde pokusíme o překonání hned dvou rekordů: počet traktorů značky ZETOR na jednom místě a nejdelší souvislá řada traktorů.

Akci pořádá MOREAU AGRI VYSOČINA spol. s r.o. Při posledním ročníku v roce 2017 se podařilo neoficiální překonání světového rekordu v počtu traktorů ZETOR na jednom místě, a to o 17 traktorů. Ve finále se tak na jednom místě sešlo 134 strojů. Letošním cílem je nejen pokořit poslední rekord, ale vytvořit také nejdelší souvislou řadu traktorů. Zájemci o účast na rekordu se stále mohou zaregistrovat na webových stránkách společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Po celý den je pro návštěvníky připraven i další bohatý program. Krátce po zahájení v 10 hodin se mohou těšit na spanilou okružní jízdu traktorů ZETOR. Za zmínku stojí také Manitou show továrního jezdce a ZETOR CUP, soutěž zručnosti s traktory ZETOR.

Kromě tematických aktivit nebude chybět exhibice bikerů, autogramiáda českých biatlonistů, ochutnávka a prezentace regionálních produktů, fotokoutek, prezentace technických a odborných škol Kraje Vysočina či vystoupení Michala Hrůzy. Každý účastník konvoje bude navíc zařazen do soutěže o atraktivní ceny (Apple iPhone, zájezd do Francie, vyhlídkový let vrtulníkem apod.).

 

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC INVESTMENTS a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává 464 lidí. Dalších 83 zaměstnanců pracuje v šesti zahraničních pobočkách (afilacích). Konkrétně je ZETOR zastoupen ve Velké Británii, ve Francii, v Německu, v Polsku, v USA a v Indii. Z celkové produkce jde 87 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA anebo Bulharsko.

 

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

www.zetor.cz

www.zetornewshape.com

 

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

Instagram: https://www.instagram.com/zetortractors

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zetor-tractors-a-s-

 

Kontakt pro další informace:

Dana Favaro, AMI Communications; dana.favaro@amic.cz

 


Zdroj: Zetor, 12. 9. 2019





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 25.04.2024 23:26