2. - 3.10. 2019 Národní Konference Venkov 2019

Datum:2.10.2019  8:00 – 3.10.2019  14:00
Místo konání:Klášter premonstrátů v Teplé (okres Cheb, Karlovarský kraj)
Tématické zaměření akce:Voda a sucho, život na venkově a sociální zemědělství, mezinárodní spolupráce, LEADER apod.
Kategorie:Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

V atraktivním prostředí klášteru premonstrátů v Teplé v Karlovarském kraji se letos uskuteční další ročník tradičního setkání představitelů obcí, měst, zemědělců, místních akčních skupin a celé řady státních i nestátních organizací – Národní konference VENKOV 2019.

Na účastníky konference čeká bohatý odborný i doprovodný program. Ve čtyřech samostatných sekcích proběhnou druhý den konference diskuse a prezentace na téma „Voda a sucho“, „Život na venkově a sociální zemědělství“, „Mezinárodní spolupráce“ a „LEADER – zpět ke kořenům“.

Den před hlavním začátkem konference (1. 10. 2019)  se setkají desítky představitelů organizací působících ve venkovském prostoru, od ochránců přírody přes památkáře, zahrádkáře a podnikatelská sdružení po zástupce akademické, vědecké a výzkumné sféry. Společným jmenovatelem letošního ročníku přitom bude strategie a příprava programů na další sedmileté rozpočtové období EU, která má začít v roce 2021.

Národní konference VENKOV 2019 nabídne ale také celou škálu dalších akcí, jako jsou komentované prohlídky kláštera, trhy místních výrobků nebo exkurze do terénu, tematicky spojené s jednotlivými odbornými sekcemi.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info