Pozvánka na podnikatelskou misi komisaře pro zemědělství a rozvoj venkova Phila Hogana do Japonska (8. – 11. května 2019)

Evropská komise zve firmy ze sektoru zemědělství a potravinářství k účasti na podnikatelské misi doprovázející komisaře pro zemědělství a rozvoj venkova pana Phila Hogana do Japonska plánované na 8. – 11. května 2019.

V rámci pravidelných akcí zaměřených na podporu exportu firem z členských zemí EU připravuje komisař EU pro zemědělství a rozvoj venkova Phil Hogan podnikatelskou misi do Japonska s cílem prezentovat v této hospodářsky silné zemi evropské potraviny jako produkty nejvyšší kvality.

Akce navazuje na uzavřenou Dohodu o volném obchodu EU s Japonskem, která vstoupila v platnost dne 1. února 2019 a vytvořila největší zónu volného obchodu na světě.

Mise bude zaměřena na nejperspektivnější segmenty z hlediska podmínek nově uzavřené Dohody o volném obchodu, zejména mléčné výrobky, výrobky z hovězího a vepřového masa a dále nápoje (víno, pivo, lihoviny) a produkty s chráněným zeměpisným označením.

Společnosti, které mají zájem o účast, se mohou přihlásit do 20. února 2019 na adrese: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAgriJapan2019.

Náklady na cestu a ubytování hradí účastníci, akce zahrnuté v oficiálním programu jsou pro jednoho zástupce každé firmy zdarma. Přihlašovací stránka obsahuje i e‑mailovou adresu na představitele EK pro případné další dotazy.

Bližší informace lze získat na Odboru zahraničně obchodní spolupráce Ministerstva zemědělství (Jan P. Roman, tel. +420 221 812 468, e‑mail jan.roman@mze.cz nebo Irena Leopoldová, tel. +420.221 812 872, e‑mail irena.leopoldova@mze.cz).

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info