22. 11. 2018 Pozvánka na proexportní seminář - konzultace se zemědělskými diplomaty

Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s Potravinářskou komorou ČR pro vás připravilo tradiční proexportní seminář, kde se budete moci blíže seznámit s aktivitami resortu na podporu vývozu do mimounijních zemí. Seznámíte se se zemědělskými diplomaty a bude prostor i pro konzultace vašich exportních záměrů.

Seminář se uskuteční ve dvou termínech a to v Praze 22. listopadu 2018(hotel Jurys Inn, Florenc) a v Brně 23. listopadu 2018 (hotel Bobycentrum). Pro individuální konzultace vám budou k dispozici zemědělští diplomaté působící v Rusku, USA, Saúdské Arábii, Libanonu a Srbsku a dále místní síly pro zemědělství působící při zastupitelských úřadech ČR na Ukrajině a v Kazachstánu. Možnosti exportního financování bude možné prodiskutovat se zástupci České exportní banky (ČEB) a Exportní garanční a pojišťovací společnosti (EGAP). Pozvánku a programy seminářů naleznete v přílohách.

V případě zájmu se registrujte na emailové adrese zuzana.hercikova@mze.cznejpozději do 16. listopadu 2018, přičemž nezapomeňte uvést datum nebo místo semináře.

Tisk

Program: Praha
 

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info