Agris.cz - agrární portál

8.11.2018 Zpracování masa bezdusíkatou technologií – Zpracování masa II.

8. 10. 2018 | pro-bio.cz

Zveme vás na seminář ZPRACOVÁNÍ MASA II. – výroba dovařovaných klobás, salámů a jitrnic

KDY: 8. 11. 2018 | 9:00 – 16:30

KDE: Ekofarma Rybník, Rybník 8, 345 25 Hostouň

Seminář Zpracování masa II. navazuje na seminář Zpracování masa I. a účastníci zde budou mít možnost ochutnat fermentované a zrající výrobky z hovězího masa, které jsme vyrobili na předchozím semináři.

Program semináře:

9:00 – 9:30                prezentace

9:30 – 13:00              praktická část: výroba dovařovaných klobás a salámů bez „éček“, červeného barviva a dusitanové soli, jitrnicové speciality v biokvalitě, základ sortimentu bio salámů a klobás

13:00 – 14:00           polední přestávka s konzumací vyrobených produktů (klobásy, bílé párky)

14:00 – 15:00           teoretická část: klobásy a salámy bez éček

15:00 – 16:30           vyhodnocení zhotovených výrobků, dotazy, diskuze

Lektor – Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih a vedoucí školy pro řezníky.

Pro přihlášení na seminář pište na email martina.cechova@pro-bio.cz, nebo volejte 607 563 041.


Zdroj: pro-bio.cz, 8. 10. 2018





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 19.04.2024 23:56