8.11.2018 Zpracování masa bezdusíkatou technologií – Zpracování masa II.

Zveme vás na seminář ZPRACOVÁNÍ MASA II. – výroba dovařovaných klobás, salámů a jitrnic

KDY: 8. 11. 2018 | 9:00 – 16:30

KDE: Ekofarma Rybník, Rybník 8, 345 25 Hostouň

Seminář Zpracování masa II. navazuje na seminář Zpracování masa I. a účastníci zde budou mít možnost ochutnat fermentované a zrající výrobky z hovězího masa, které jsme vyrobili na předchozím semináři.

Program semináře:

9:00 – 9:30                prezentace

9:30 – 13:00              praktická část: výroba dovařovaných klobás a salámů bez „éček“, červeného barviva a dusitanové soli, jitrnicové speciality v biokvalitě, základ sortimentu bio salámů a klobás

13:00 – 14:00           polední přestávka s konzumací vyrobených produktů (klobásy, bílé párky)

14:00 – 15:00           teoretická část: klobásy a salámy bez éček

15:00 – 16:30           vyhodnocení zhotovených výrobků, dotazy, diskuze

Lektor – Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih a vedoucí školy pro řezníky.

Pro přihlášení na seminář pište na email martina.cechova@pro-bio.cz, nebo volejte 607 563 041.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info