CRYSTAL se vrací a je připravený se okamžitě zapojit do práce

Traktor, který neúnavně zastal práci v jakýkoliv podmínkách v zimě i v létě. Zemědělci na něm oceňovali jeho sílu a odolnost. Stroj, který před 50 lety proslavil českého výrobce traktorů po celém světě. O jakém stroji je řeč? No přeci o ZETORU CRYSTAL - nejsilnějším traktoru v nabídce ZETORU. Český výrobce traktorů s radostí oznamuje, že již brzy uvede na trh novou generaci ZETOR CRYSTAL.

A když píšeme brzy, myslíme tím opravdu brzy. Nový šestiválcový stroj, jehož maximální výkon činí 171 koní, bude světu poprvé představen 23. srpna v rámci zahájení mezinárodního agrosalónu Země Živitelka v Českých Budějovicích v Čechách. Od tohoto data bude možné stroj objednávat.

„CRYSTAL se vrací v roce, kdy si tato oblíbená modelová řada připomíná 50. výročí od uvedení na trh. Při jednáních se zákazníky se často setkáváme s přáním, aby ZETOR rozšiřoval nabídku strojů s vyššími výkony. Nový CRYSTAL proto vrací ZETOR do segmentu až 170 koní. Přeji nové generaci stroje, aby si našla svou cestu k zákazníkům a navázala na svůj dosavadní úspěch,“ říká Marián Lipovský, výkonný ředitel ZETOR TRACTORS a.s.

Nový stroj přináší několik vylepšení ve srovnání s předchozím modelem z roku 2015. Disponovat bude osvědčeným 6válcovým motorem Deutz se zdvihovým objemem 6,1 l a maximálním výkonem 171 koní. Motor plní emisní limit STAGE IV. Traktor je vybaven ZETOR ECO 40 převodovkou, ta se využívá již nyní v modelové řadě FORTERRA a při maximálních rychlostech 40 km/h pracuje na úsporných 1750 otáček za minutu. Mezi další inovace CRYSTALU patří ovládací multifunkční panel s elektronicky ovládanými sekcemi hydrauliky a obsluha stroje se může těšit i na novou přístrojovou desku, komfortní otočné sedadlo, a další dílčí vylepšení zvyšující ergonomii kabiny. Samozřejmostí zůstává přední odpružená náprava. Stroj je vybaven sérii prvků zvyšující jeho bezpečnost, jako jsou brzdy (brždění přední nápravy je ovládáno hydraulicky, zadní nápravy pak pneumaticky), panoramatickými zrcátky, zpětnými zrcátky uvnitř kabiny, senzorem zabudovaným do sedadla řidiče, který vypne PTO, pokud operátor opustí své místo, apod.

Nechceme Vás připravit o všechna překvapení, a proto již více neprozradíme. Zveme Vás na Zemi Živitelku, do pavilonu Z na stánek ZETORU, kde si můžete od 23. 8. do 28. 8. detailněji prohlédnout nový stroj. A pokud cestu do Českých Budějovic neplánujete, nevadí, sledujte web ZETORU, či sociální sítě, kde nový produkt představíme také.

 

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává cca 650 osob v Brně a dalších 100 v zahraničí. Zde je ZETOR zastoupen šesti dceřinými společnostmi (afilacemi): ve Velké Británii, Francii, v Německu, Polsku, Severní Americe a v Indii. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Německo, Velká Británie, Francie nebo USA.

V roce 2016 oslavila značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, díky tomu poskytují zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR zahrnuje šest modelových řad traktorů (UTILIX, HORTUS, MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL) s výkony od 40 do 170 koní. Do budoucna se plánuje další rozšíření modelových řad s vyššími výkony. Na veletrhu AGRITECHNICA 2017 společnost představila první modelovou řadu MAJOR v jedinečném atraktivním ZETOR designu, který bude postupně implementován na všechny stroje ZETOR. Společně s traktory společnost vyrábí a prodává samostatné motory a komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a dokáže zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě. 

 

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

http://www.zetornewshape.com/cs/

 

Sledujte ZETOR TRACTORS a.s. také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor

Instagram: https://www.instagram.com/zetortractors/

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

 

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

Jana Voborská, AMI Communications, mob.: +420 724 012 605, e-mail: jana.voborska@amic.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info