4. – 7. 10. 2018 FLORA OLOMOUC 2018, podzimní etapa

Podzimní Flora představí (nejen) špičkové produkty ovocnářů a zelinářů

Podzim je období, kdy čeští a moravští zahrádkáři i sadaři sklízejí zasloužené plody své náročné celoroční práce. Na olomouckém výstavišti Flora čeká všechny návštěvníky od 4. do 7. října 2018 také bohatý program se spoustou lákadel, doplněný rovněž již tradičně oblíbeným festivalem gastronomie a nápojů Olima, Podzimními zahradnickými trhy, Flora koštem či projektem Rozkvetlé památky.

Pavilon A

V hlavní expozici v největším pavilonu A se představí nejlepší tuzemští pěstitelé z řad členů Zelinářské unie Čech a Moravy a Ovocnářské unie ČR. 

Olima a Flora košt

Festival gastronomie a nápojů Olima nabídne návštěvníkům výstaviště osvědčené taháky v podobě Dnů moravských vín s řízenými degustacemi vedenými zkušenými odborníky-sommeliéry  či soutěže cukrářů a kuchařů Olima Cup. Těšit se můžete na potravinářský salon.

Součástí Olimy je rovněž Grand Prix ovocných destilátů Flora košt.

Podzimní zahradnické trhy budou mít své místo v pavilonu G a na venkovních plochách Smetanových sadů. Nabídnou široký sortiment rostlin, výpěstků, semen, zahrádkářských pomůcek či hobby potřeb. Chybět nebudou ani atrakce pro děti, dále burčák, medovina, svařené víno a jiné občerstvení. Součástí nabídky bude i produkce francouzských pěstitelů růží Meilland, jejichž generální zastoupení pro český a slovenský trh obstarává právě společnost Výstaviště Flora Olomouc.

Více informací naleznete na stránkách:

https://www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2018-podzimni-etapa

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info