20. – 22.3.2018 AGRITEQ 2018

Ministerstvo zemědělství informuje firmy o možnosti účasti na 6.ročníku mezinárodní zemědělské výstavy AGRITEQ, který se uskuteční ve dnech 20. – 22.3.2018 se v Kataru v Dohá.

Jedná se o velmi významnou platformu pro místní a mezinárodní společnosti, které mají zájem o výměnu zemědělských dovedností, získání informací o nových vývojových trendech a objevení příležitostí pro podnikání v exponenciálně se rozvíjejícím odvětví v zemi.  

Akce představuje příležitost pro odborníky především v oblasti zemědělských technologií, zařízení a souvisejících produktů.

Výstava bude příležitostí pro setkání s místními klíčovými manažery, pro získání cenných informací a výměně osvědčených postupů a prozkoumání investičních příležitostí v Kataru.   

Pro české vystavovatele nabízí organizátor  zdarma výstavní plochu o velikosti 500 m2, která bude rozdělená na stánky o rozměru 18 m2. Stánky větší velikosti budou k dispozici za úhradu. Případní vystavovatelé mohou při splnění podmínek využít dotačního titulu 9.H.b.

Další informace o akci naleznete na adrese http://agriteq.com/cs/agrtieq-2018-home/.

Zájemci o bližší informaci k účasti se mohou obrátit na kancelář ICE v Dohá – doha@ice.it.

Termín pro podávání přihlášek je do 28. února 2018.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info