Od 7.2.2018 Jak správně značit potraviny – seminář
28.01.2018 | pro-bio.cz
Vážení výrobci potravin,
dovolujeme si Vás pozvat na seminář Jak správně značit potraviny? v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.
Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2018, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Státní veterinární správy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.
Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.
Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).
SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.
Další články v kategorii
- Ceny v průmyslu se v březnu meziročně nezměnily, v zemědělství opět klesly (18.04.2024)
- Dvojí kvalita potravin? Chyba není v EU, ale u nás, řekl prezident Petr Pavel (18.04.2024)
- Pivovary Staropramen se řadí mezi nejlepší zaměstnavatele roku 2024 v Česku (18.04.2024)
- Souhrn událostí uplynulého dne 17.4.2024 (18.04.2024)
- Jižní Morava vysychá, přípravy staveb zavlažovacích zařízení jdou ale pomalu (17.04.2024)
- Mladý zemědělec ve Znojmě: Do finále postupují Ondřej Němec a Petr Rebro (17.04.2024)
- Závlahu má v Česku jen třetina ovocných sadů, je podmínkou kvalitní úrody (17.04.2024)
- Odborníci v Lysicích registrují nové odrůdy ovoce a udržují živou kolekci (17.04.2024)