Agris.cz - agrární portál

Vlastníci chilských minipivovarů přijeli do Čech poznat kvalitu českého piva

5. 10. 2017 | MZe ČR

Ve dnech 3.- 6. října 2017 se v České republice koná Incomingová mise zástupců chilských minipivovarů. Vedle návštěvy Žatce a okolí spojeného s tradicí pěstování chmele účastníci navštíví vybrané pivovary a producenty technologií spojených s výrobou nejoblíbenějšího českého nápoje.

Hlavní B2B obchodní akci pro širší počet zájemců uspořádalo Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí a ČESTA - Smíšenou obchodní komorou Česko-tichomořské aliance na Ministerstvu zemědělství dne 3. října 2017. V rámci setkání, které zahájili náměstek ministra Jiří Šír a velvyslanec Chile v ČR R. Fuentealba, byly chilským firmám poskytnuty informace o tradici a kvalitě českého piva a rovněž došlo k navázání obchodních kontaktů s českými producenty surovin i technologií výroby piva. Akce se zúčastnilo celkem 16 českých a stejný počet chilských společností.


Zdroj: MZe ČR, 5. 10. 2017





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 01:35